Paneelbouw

Paneelbouw op maat!

Elektrakast.nl houdt zich naast het leveren van buitenkasten, ook bezig met paneelbouw op maat. Hierbij ontwerpen en monteren we de verschillende panelen voor uw elektrakast. Er wordt uitsluitend gebruikgemaakt van hoogwaardige materialen, opdat we er zeker van willen zijn dat u veilig en langdurig gebruik kunt maken van de Elektrakast.

Een goed begin

Paneelbouw op maat begint met een goed ontwerp. Enkel een goed ontwerp zorgt namelijk voor een optimaal werkende installatie. Alle panelen worden in onze eigen montageruimte gemaakt en worden uitgebreid getest voordat een paneelbord naar de klant gaat. Met deze wijze van paneelbouw kunnen wij u voorzien van professionele panelen die aan al uw wensen voldoen.

Paneelbouw met alleen de beste materialen

Bij de paneelbouw gebruiken we alleen veilige, betrouwbare en kwalitatief hoogwaardige producten. Wij zijn dealer van Noark schakelmateriaal. Kwalitatief zeer goed en betrouwbaar schakelmateriaal met standaard 5 jaar garantie. Door deze materialen te plaatsen op uw paneelbord bent u verzekerd van vakwerk waar u nog vele jaren van kunt genieten.

Meer informatie

Binnen Elektrakast.nl richten we onze paneelbouw voornamelijk op panelen voor laagspanningsinstallaties. Heeft u andere wensen dan staan wij daar graag voor open en zullen samen met u bekijken wat de mogelijkheden zijn.

VRAGEN? NEEM CONTACT MET ONS OP CONTACT