Modulaire componenten

MODULAIRE COMPONENTEN

Voor het zelf samenstellen van uw elektra installatiekast is het belangrijk de juiste losse componenten te selecteren. Bij Elektrakast.nl bieden we een ruim assortiment hoogwaardige artikelen aan. Van aardlekautomaat, tot besturingspaneel en van energie uitlezingsysteem tot losse modulaire componenten. Stuk voor stuk met zorg geselecteerd van verschillende gerenommeerde merken.

Noark en Finder

Twee van de merken die u terugvindt in ons assortiment modulaire componenten zijn Noark en Finder.

 

Noark heeft een breed assortiment, kwalitatief zeer goed en betrouwbaar schakelmateriaal waaronder installatieautomaten, aardlekschakelaars en aardlekautomaten. Al deze modulaire componenten worden geleverd met standaard 5 jaar fabrieksgarantie.

 

Voor energie uitlezing gebruiken wij zelf graag de materialen van Finder. Een specialist in relaistechniek die hoge kwaliteit kWh meters met MID-keur levert om het stroomverbruik analoog of digitaal te meten.

Modulaire componenten samenvoegen

Alle losse modulaire componenten in ons assortiment kunnen worden gebruikt om uw eigen besturingspaneel samen te stellen. Kapotte onderdelen kunnen relatief gemakkelijk vervangen worden door onze losse componenten. Gaat u liever niet zelf aan de slag? Elektrakast.nl levert ook zonder problemen een besturingspaneel op maat. Informeer vrijblijvend.

MODULAIRE COMPONENTEN

VRAGEN? NEEM CONTACT MET ONS OP CONTACT